Tolltartó az órarend elhelyezéséhez

Tolltartó az órarend

Tolltartó az órarend

Az iskolák már az ókorban is jelen voltak, hiszen már abban az időben is szükség volt az oktatásra és a diákok képességeinek a fejlesztésére. Ezt pedig csak azzal tudták elérni, ha tanárok tanították meg a gyermekeket írni és olvasni. A TopGal különleges tolltartó kétféle stílusban érhető el az áruházban.

Vannak az úgynevezett emeletes tolltartók, amelyek kiválóan alkalmazhatóak a nagyobb mennyiségű ceruza és toll eltárolására, illetve az órarend elhelyezésére. Sajnos vannak olyan notórius késő diákok, akik nem minden esetben tudják, hogy melyik teremben lesz az oktatás, ezért érdemes egy olyan tárgyat beszerezni számukra, amit kinyitva mindig láthatják az órarendet, hogy ne késsenek el az órákról.

A másik változatba tartozó tolltartó a hagyományos egyemeletes modellek, ami szintén nagyobb mennyiségű toll, filc, ceruza és radír tárolására alkalmasak, ám ezek nem fémből készülnek. A TopGal tolltartók minden esetben minőségi alapanyagokból kerülnek legyártásra, hogy gyermeke ne csak az adott tanévben élvezhesse a hátitáska vagy a tolltartó szolgálatát.