Konyhagépek webáruháza

Az attase.hu weboldalon minden szükséges konyhagépet és konyhai kiegészítőt megvásárolhat könnyen és gyorsan a rozsdamentes edényektől kezdve az ipari mosogatógépeken át egészen a késfertőtlenítőkig.

Néha nem is gondolnánk, hogy mennyi gép, ipari berendezés segíti a mindennapi életünket.

Érdekességképp nézzük meg, milyen konyhagépek elengedhetetlenek egy kávézó sikeres működéséhez:

Ipari hűtőgép

A hűtőgépek segítségével a kávéházakban is számos hozzávalót frissen tarthatunk. Ezek közül természetesen kávéházak esetében a tej az egyik legfontosabb alapanyag, amire romlandó mivolta miatt még több figyelmet kell szentelni. Az ipari hűtőgépek segítségével a romlandó anyagokat jól rendszerezve tárolhatjuk, de egy hűtőláda segítségével akár helytakarékos megoldással is találkozhatunk.

Kávéfőző

Tulajdonképpen egyetlen kávéház sem működhet egy minőségi kávéfőző gép nélkül. Ezek segítségével szinte minden kávé típust elkészíthető, legyen szó eszpresszóról, cappuccinoról, vagy más különleges kávékról.

Az automata kávéfőző gépek esetében gyakran találkozhatunk olyan megoldásokkal, ahol a főzőgép és a daráló gép egy és ugyanazon gép része. Ezzel nem csak helyet, hanem időt és persze költséget is megtakaríthatunk. Ráadásul a szemes kávéból darált kávénak nincs párja.

Bárgépek

Amennyiben nem csak pár klasszikus kávéfajtákat szeretnénk elkészíteni, hanem különlegesebb fajta italokat is szeretnénk kínálni a vendégek számára, akkor egy, vagy több bárgép beszerzésére is szükséges lehet.

Az úgynevezett kombinált bárgépek e téren kifejezetten hasznosak lehetnek, hiszen különböző funkciókat egyben kapunk meg.

Jéggépek

A jeges kávék legjobb íz világát a jéggépek segítségével érhetjük el. A jéggépek segítenek a megfelelő mennyiségű és, ami még fontosabb minőségi jég elkészítésében. Ehhez persze minőségi víz is szükséges, így nem érdemes csapvízből készített jéggel rontani az összélményt.

Ipari botmixer

Ha már szó esett a jéggépekről, akkor érdemes szót ejteni a jég feldolgozásához szükséges eszközökről is. Ehhez ideális megoldást nyújtanak az úgynevezett ipari botmixerek, amik kellő erővel és minőséggel bírnak a legkeményebb jég feldolgozásához is. Emellett pedig turmixolt italok elkészítésben is segítségünkre lehet.

Szerencsére ipari botmixer forgalmazásával több helyen is foglalkoznak, így egy minőségi eszköz beszerzése nem jelenthet problémát.

Tálaló eszközök

A kávéital különlegességek akkor nyújtják a legjobb élményt, ha ízléses és minőségi tálaló eszközök segítségével kínálják őket a vendégek számára. A legjobb ha a csészék, pohara és tányérok is egy adott stílusból kerülnek ki, ezzel erősíthető a kávéház egységes képe és a tökéletes kávé élmény hangulatát is.

Konyhai mosogató eszközök

A kávéházakban az éttermekhez hasonlóan igen magas higiéniai követelményeknek kell megfelelni. Ehhez a különböző mosogató medencék, illetve különböző mosogatógépek nyújthatnak hathatós segítséget amellett, hogy az előírások alapján bizonyos helyeken kötelező a késfertőtlenítő gép használata is.